Kleine Kolenkrant

Cabbagecon nieuwsflits juni 2017

Nog een maand...
en dan is het weer voorbij. Heb je je al ingeschreven voor Cabbagecon 4? Nee? Ga dan naar www.dutchdwcon.nl en meld je vandaag nog aan voor de enige echte Nederlandse Schijfwereldconventie. Mis het niet!

Nederlands

Kleine Kolenkrant maart 2017

Sommige dingen zijn niet tegen te houden. De tijd tikt door, de lente begint en de vierde Cabbagecon komt steeds dichterbij. Onze vrienden van de Ankh-Meurborkse VVV hebben een mooi, gevarieerd programma samengesteld waarin allerhande aspecten van hun weergaloze stad uitgelicht worden. Van de inwoners en hun gewoonten tot de culinaire geneugten en de typische fauna van de stad – alles komt aan bod. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan vandaag nog en laat je op 1 en 2 juli verrassen door wat de grootste stad van de Schijf te bieden heeft.

Nederlands

Kleine Kolenkrant november 2016

Welkom bij deze nieuwe uitgave van de Kleine Kolenkrant. We hebben nog ruim zeven maanden te gaan tot de vierde Cabbagecon en de voorbereidingen zijn in volle gang. Het conventiebestuur houdt regelmatig contact met de VVV van Ankh-Meurbork en het Gilde van Kooplieden om alle puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten.
Eén ding is nu al zeker: het wordt weer een weekend om niet snel te vergeten!

Locatie

Nederlands

Kleine Kolenkrant - juni 2016

Welkom bij een nieuwe editie van de Kleine Kolenkrant, de enige echte nieuwsbrief van de Nederlandse Schijfwereldconventie. De vierde Cabbagecon ligt nog ruim een jaar in de toekomst, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt om een mooi en gevarieerd programma samen te stellen. De leden van de kolencommissie hebben regelmatig contact met de mensen van het Gilde van Kooplieden in Ankh-Meurbork om te praten over de verschillende facetten van de grootste stad op de Schijf.

Nederlands

Kleine Kolenkrant - februari 2016

Cabbagecon 4 komt eraan!
Welkom bij deze eerste nieuwsbrief voor Cabbagecon 4. Jawel, het gaat echt gebeuren: de vierde editie van de enige echte Nederlandse Schijfwereldconventie komt eraan. Hij wordt gehouden op 1 en 2 juli 2017 in Utrecht.

Nederlands

Kleine Kolenkrant juli 2015

Cabbagecon 3
De derde editie van Cabbagecon is alweer een tijdje afgelopen. De rust in Berg en Dal is weergekeerd, de stofwolken zijn opgetrokken en alle deelnemers hebben even de tijd gehad om weer op adem te komen. Hoog tijd om terug én vooruit te blikken.

Nederlands
Subscribe to RSS - Kleine Kolenkrant